#Vinealapública

Avui, dijous 23 de març, arriba un moment transcendent a la vida dels més petits de la nostra ciutat i les seves famílies. A partir d’aquest dia, podeu inscriure als vostres fills i filles als centres públics d’ensenyament de Castelldefels.

Com a màxima representant del Govern municipal us convido a venir a formar part de la xarxa d’escoles públiques de Castelldefels.

Perquè la pública fomenta la igualtat entre les persones, ensenyant a conviure sense distinció d’ètnies, classe social, religió, sexe, nacionalitat i capacitats.

Perquè la pública representa un model de societat més justa i equilibrada, on tothom hi cap.

Perquè la pública desenvolupa valors de convivència, solidaritat, pluralitat i llibertat de pensament.

Perquè la pública ens ajuda a construir una societat més cohesionada, oferint un ensenyament gratuït amb recursos públics, i amb uns grans professionals que formen a tots els alumnes, també a aquells que poden tenir dificultats d’aprenentatge.

Perquè a la pública tots i totes tenim veu, ja que obre les seves portes per tal que tots puguem participar de forma activa en la gestió diària dels centres: professorat, alumnat i famílies.

Per totes aquestes raons, vine a la pública. Confia l’educació dels teus fills i filles a la xarxa pública de la ciutat, que consta de 4 cases dels infants, 10 escoles d’infantil i primària, i 4 instituts de secundària, l’últim dels quals l’acabem d’inaugurar aquest any a Ca N’Aymeric; sense oblidar l’Escola de Formació d’Adults, també reformada recentment.

Suma’t. #Vinealapública

Candela López Tagliafico

Castelldefels.  23.03.17