Un govern al servei de la gent comuna

Avui he tingut l’oportunitat de ser testimoni d’un dia històric i emocionant que quedarà per al record per ser el dia que vam recuperar l’esperança i la il·lusió, veient que era possible un govern al servei de la gent comuna. I és que després de molt d’esforç i negociació (i malgrat les pressions de la dreta política, mediàtica i econòmica) avui podem dir, per fi, que tenim un govern de coalició progressista a l’Estat. Avui s’obre una nova etapa de recuperació de drets, de diàleg i de noves conquestes socials.

Necessitàvem urgentment un govern estable que derogui els aspectes més lesius de la reforma laboral del PP. Un govern que aposti, per fi, per aparcar la judicialització i aposti pel diàleg. Un govern que posi límit a les manades i que impulsi una llei tan necessària com és la llei d’eutanàsia. Un govern que prengui mesures per frenar les pujades desproporcionades del lloguer i que posi en marxa mesures valentes contra el canvi climàtic.

Aquestes són només algunes de les raons per les quals avui és un dia històric que hem de celebrar. El camí que emprenem avui no serà fàcil, no serà perfecte, però estic convençuda que valdrà la pena!

I no oblidem que tot això ha sigut possible gràcies a l’esforç de molta gent anònima, d’entitats i moviments socials que lluiten cada dia… i entre elles, avui, una de les imprescindibles, Aina Vidal, exemple de dignitat i força. Per a mi ella sempre va ser una referent, algú a qui admiro i de qui em sento enormement orgullosa pel que ens ensenya dia a dia, amb el seu amor, compromís i força! Sortirem d’aquesta!