Aquesta és l’última trobada digital que comparteixo com a Alcaldessa amb tots vosaltres, veïns i veïnes de Castelldefels. A partir del pròxim mes deixo de ser Alcaldessa, com a conseqüència del pacte de govern, i passaré a ser Primera Tinenta d’Alcaldessa i Regidora de Presidència i Comunicació. Aquesta nova eina de comunicació, les trobades digitals, que vam posar en marxa ara fa dos anys, ha estat una experiència molt profitosa, per tal de poder mantenir un diàleg obert i permanent amb la ciutadania. He pogut conèixer les vostres inquietuds i, amb l’ajuda del meu equip de treball, he intentat donar resposta a totes les vostres preguntes. Gràcies per la vostra atenció i fidelitat. Gràcies per ajudar-nos a construir la ciutat entre tots i totes. En el futur ens trobarem fent camí en altres espais de participació i consulta. Una abraçada. Candela López Tagliafico