bona nit. Volia saber per que no fan uns pas de vianants mes segurs al carrer q hi ha al camp de la via ferrea. Sobre tot el pas de viananrs q hi ha a la dortida del pas soterrat de la via del tren i el carrer q enllaça camp el camp de football i el parking i universitat. Es un pas molt transitat per nens . Proposo elevar el pas vianants com els q hi ha al passeig pitort. MOLTES GRACIES per la seva atencio. (Gemma)

Hola Gemma,

Tota la zona del camp de la via fèrrea necessita una intervenció integral per tal de millorar la mobilitat sostenible en aquella zona, també la dels vianants. Per aquesta raó, en poques setmanes començaran les obres de remodelació de tota aquella zona que, d’una banda, suposarà la millora de la seguretat dels vianants. Concretament, al punt al qual tu fas referència, hi haurà una plataforma única elevada, és a dir, un pas on els vianants tindran preferència malgrat que els vehicles podran circular-hi molt a poc a poc. Per altra banda, s’incorporarà un carril bici que aprofitarà per connectar amb els instiuts de la zona, s’ampliaran les voreres i les places d’aparcament.

Aprofito per deixar-te l’enllaç a la notícia que vam publicar a la nostra web sobre aquesta qüestió el passat mes de febrer. http://www.elcastell.org/ca/index/11775/Me;s-i-millor-aparcament-a-l’estacio-i-nou-tram-de-vorera-i-.html