Castelldefels no s’atura!

Aquest estiu Castelldefels no s’ha aturat, hem sortit al carrer a gaudir de les festes majors acompanyant les entitats que s’han deixat la pell un any més perquè tots i totes puguem gaudir-ne! Ens hem apropat al Castell a gaudir del cinema a la fresca i de la nostra joia,que cada dia més gent coneix i valora i que aviat tindrà accessos nous. Molts també hem aprofitat per conèixer l’eix històric amb l’exposició de l’edifici de laRepública, on posem en valor el nostre patrimoni històric i dotem la ciutat de més equipaments. Hem gaudit de les nostres platges, les guinguetes, les activitats esportives i culturals,demostrant un any més el model de platja d’èxit implementat per aquest equip de govern, una platja per viure i conviure. I evidentment els veïns i veïnesde Castelldefels vam omplir la plaça per mostrar un cop més aquest ADN solidari que ens caracteritza per acompanyar en el dol a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, per rebutjar el terrorisme, acompanyant la ràbia i el dolor amb valors de convivència, diversitat i tolerància. A la vegada, la ciutat també ha aprofitat per continuar posant-se a punt. Hem vist el desplegament de tota la maquinària de neteja viària deixant nets els carrers, acompanyat de la col·laboració ciutadana amb el servei de WhatsApp i hem millorat el servei gràcies a la campanya de recollida de mobles. Des de Movem Castelldefels, conjuntament amb la comunitat educativa hem impulsat la remodelació de la zona de darrere l’estació, amb més places d’aparcament, un nou carril bici i un espai amable per als vianants. Han finalitzat les obres del nou edifici de Serveis socials, al carrer Thomas Edison, on s’oferirà un millor servei a la ciutadania. I el barri de Vista Alegre continua el seu desplegament urbanístic i amb un gran èxit de les activitats estiuenques. I ara ens endinsem en un nou curs, amb equipaments educatius posats a punt durant l’estiu amb millores a totes les escoles, un nou institut, una nova escola d’adults, una nova ubicació del PQPI. Per a nosaltres l’educació és un pilar fonamental.

Castelldefels avança gràcies a l’impuls de la ciutadania i a una acció municipal que s’adapta als seus anhels i a les seves preocupacions.

És així com construïm una ciutat més justa i més sostenible. Des de Movem Castelldefels estem convençuts que estem transformant Castelldefels!