Castelldefels, el teu lloc al món

Durant 2017 hem aconseguit moltes fites, Castelldefels avança. El 4rt Institut, les renovació de la primera fase de les instal·lacions esportives de Can Roca, el desenvolupament del Pla de Barris de Vista Alegre, la nova seu de Serveis Socials al carrer Tomàs Edison, l’ampliació de l’aparcament i els nous espais per vianants i bicis a l’entorn de l’estació, les millores al Castell, la consolidació de l’eix històric; l’acord entre l’Ajuntament i la Generalitat per construir un tercer centre sanitari a la ciutat l’any 2020, les noves accions per fomentar el turisme, també amb un nou model de platja més sostenible i l’aposta per la dinamització del comerç local, o la recuperació de les polítiques de solidaritat i cooperació, amb una aposta ferma per la ciutat d’acollida, només són algunes de les actuacions que han fet que el Castelldefels que s’insinua per a 2018 sigui una ciutat més justa i més habitable.

 

Durant aquest any que deixem, hem entrat de ple en la implantació del nou servei de neteja i recollida d’escombraries i les millores que està comportant són palpables i visibles a la ciutat. Haver remunicipalitzat aquest servei ha fet possible millorar-lo i fer-lo més eficient i més sostenible. Al mes d’abril, renovarem tots els punts i tots els vehicles de recollida de residus, i agruparem els nous contenidors, que seran més funcionals, en illes ecològiques que facilitaran la recollida selectiva. Remunicipalitzant els serveis, en millorarem la seva qualitat. És per això que l’abril de 2018, l’empresa municipal SAC assumirà la gestió directa de l’aparcament de la zona blava i verda de la platja.

 

2018 serà l’any de la culminació dels grans projectes de ciutat que vam iniciar el 2015. Així, acabarem la transformació de Vista Alegre, perquè cap barri no quedi enrere, tindrem més espais per a la ciutadania disposant dels edificis que conformen l’eix històric i un Poliesportiu de Can Roca renovat, durem a terme la 4ª fase de remodelació del Castell amb la restauració de les sales interiors i la posada en marxa del centre d’interpretació històrica i continuarem fent ciutat, colze a colze amb la implicació de la ciutadania.

 

L’any que comença serà l’any de Castelldefels i de la seva gent i nosaltres continuarem en el nostre afany de fer de la nostra ciutat una ciutat més justa, més habitable i un lloc on tothom hi tingui cabuda. Seguim!